Wonen in Nagtegael

Nagtegael is een ruim opgezette nieuwbouwwijk ten zuiden van Beilen. Een goed bereikbare wijk met vrij uitzicht over weiden en akkers, op korte afstand van het centrum van Beilen. In deze groene wijk, met waterpartijen in de vorm van stroompjes en een kanaal, staan woningen in de jaren 30 stijl. De vrijstaande, half-vrijstaande en rijwoningen hebben stuk voor stuk een unieke uitstraling en geven elke straat een eigen identiteit en karakter, zonder dat dit ten koste gaat van de samenhang van de wijk.

Architectonisch hoogstaand

Wonen in stijl

De woningen zijn onder architectuur gebouwd in de jaren 30 bouwstijl. Kenmerkend aan deze bouwstijl zijn – onder meer – de royale dakoverstekken, entreepartijen, forse houtafmetingen van kozijnen en ramen, fraaie metselwerkdetailleringen en luifelconstructies.

Diversiteit

Nagtegael kent een grote diversiteit aan woningen, zowel in type en vormgeving. Doordat overal in de wijk gebruik is gemaakt van dezelfde materialen, is een afwisselend geheel met een sterk, evenwichtig en herkenbaar karakter ontstaan.

Aanbod

In onderstaande kaart zijn de gebieden van de te verwachten woningbouw weergegeven. Meer weten over deze locaties? Schrijf u in en u wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in Nagtegael.

Foto Impressie

Hoewel Nagtegael een nieuwbouwwijk is, is er al volop volwassen groen aanwezig en is er veel aandacht besteed aan thema’s als materiaalgebruik, erfafscheidingen en straatverlichting. Door dit oog voor detail en de hoogwaardige afwerking ademt de wijk een hoge woon- en leefkwaliteit uit. Een fantastische plek om te wonen.