9 vrije kavels aan de Wedebrink

Weelderig wonen aan de Wedebrink

Fase 1, 2 en 3 in plan Nagtegael zijn reeds gerealiseerd. De 9 kavels aan de Wedebrink zijn het sluitstuk van de ontwikkeling. Aan het einde van de Ereprijslaan, op de overgang van de woonwijk met het omliggende landschap, liggen nog 9 royale zelfbouwkavels, bestemd voor vrijstaande woningen.

Uw eigen woning bouwen in Nagtegael

Het bouwen van een eigen woning biedt u de vrijheid die u zoekt. Ruimte om van uw nieuwe woning, écht uw nieuwe thuis te maken. Dit kan op één van de 9 kavels aan de Wedebrink die binnenkort in de verkoop gaan.

Voor de 9 bouwkavels aan de Wedebrink gelden een aantal randvoorwaarden, die onder andere zijn omschreven in het bestemmingsplan ‘Wedebrink en Morgensterlaan Nagtegael te Beilen’, het ‘Beeldkwaliteitsplan Nagtegael’, de ‘Erfinrichtingseisen’ en het kavelpaspoort. Bij de verkoop wordt deze informatie gedeeld.

Op basis van deze randvoorwaarden kunt u – samen met uw architect en aannemer – aan de slag om uw droomhuis te realiseren.

Heeft u interesse om straks uw eigen woning te bouwen aan de Wedebrink?

Laat uw gegevens hieronder achter en we houden u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rond de verkoop van deze kavels. De start verkoop is beoogd op eind juni 2024.

9 vrije kavels Wedebrink