Start bouw levensloopbestendige woningen in Nagtegael

Start bouw levensloopbestendige woningen in Nagtegael

Binnenkort start Koenen met de bouwwerkzaamheden van 11 levensloopbestendige woningen in Nagtegael Beilen.

Het nieuwbouwproject heeft de naam Het Plectrum gekregen. Deze naam is ontstaan doordat de projectlocatie de vorm heeft van een plectrum. De namen van de woningtypes Jazz en Blues zijn daaruit ontstaan.
De stijlvolle woningen zijn verdeeld over drie blokken. Er is één blok met drie woningen en er zijn twee blokken met vier woningen.

Het ontwerp is afkomstig van 12wat Architecten uit Assen. De woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een tweetal slaapkamers op de verdieping. De woningen voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw), zijn gasloos en worden opgeleverd met zonnepanelen op de lessenaarsdaken.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht en naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2023 opgeleverd.

Foto Impressie

Hoewel Nagtegael een nieuwbouwwijk is, is er al volop volwassen groen aanwezig en is er veel aandacht besteed aan thema’s als materiaalgebruik, erfafscheidingen en straatverlichting. Door dit oog voor detail en de hoogwaardige afwerking ademt de wijk een hoge woon- en leefkwaliteit uit. Een fantastische plek om te wonen.