Start inschrijfprocedure 4 royale kavels aan de Morgensterlaan in Nagtegael

Zoals aangekondigd, kunt u zich vanaf vandaag inschrijven voor de vier vrije kavels aan de Morgensterlaan in Nagtegael Beilen.

Inmiddels heeft u het kavelpaspoort voor deze kavels via de website kunnen aanvragen. Bij start van de inschrijfprocedure ligt er bij de makelaar een informatiemap klaar met alle benodigde informatie die betrekking heeft op de verkoop van deze vier royale kavels aan de Morgensterlaan. Voor het inzien van deze informatiemap kunt u contact opnemen met de makelaar.

Inschrijven

De inschrijfperiode start vrijdag 20 november a.s., 12.00 uur en loopt t/m maandag 30 november a.s., 9.00 uur.
Via het digitale inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor een kavel. en uw keuze (keuzes) aangeven naar welke kavel uw voorkeur uitgaat.
Wij verzoeken u vriendelijk dit  inschrijfformulier volledig in te vullen. Uw gegevens zullen door ons strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Verkoopproces

Na afloop van de inschrijfperiode, vindt de toewijzing plaats. De makelaar neem telefonisch contact met u op om u te informeren of u wel of geen kavel krijgt toegewezen. Na de toewijzing volgt er een optie op de aan u toegewezen kavel. Uiterlijk één week na verkrijging van de optie, kunt u beslissen om de optie om te zetten naar een reservering. Uiterlijk 3 maanden na ondertekening van de reserveringsovereenkomst wordt de koopovereenkomst getekend. De levering van de kavel zal binnen een half jaar na ondertekening van de koopovereenkomst plaatsvinden.

Vragen?

Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het invullen van het formulier, wilt u naast het kavelpaspoort meer informatie over een specifieke kavel en/ of wilt u de informatiemap inzien, neem dan gerust contact op met Hup & Fidom Makelaardij, info@hupenfidombeilen.nl,

Foto Impressie

Hoewel Nagtegael een nieuwbouwwijk is, is er al volop volwassen groen aanwezig en is er veel aandacht besteed aan thema’s als materiaalgebruik, erfafscheidingen en straatverlichting. Door dit oog voor detail en de hoogwaardige afwerking ademt de wijk een hoge woon- en leefkwaliteit uit. Een fantastische plek om te wonen.