Start verkoop van 4 ruime kavels in Nagtegael Beilen

Start verkoop van 4 ruime kavels in Nagtegael Beilen.

Altijd al uw eigen huis willen bouwen in Nagtegael Beilen? En dit op een riant perceel? Op vrijdag 20 november aanstaande start de inschrijfprocedure van 4 royale kavels aan de Morgensterlaan, gesitueerd ten zuiden van plan Nagtegael, op de overgang van de woonwijk met het omliggende landschap. Binnen het bouwvlak mag u uw eigen vrijstaande woning bouwen die past binnen de specifieke bebouwingsvoorschriften die gelden voor deze locatie. Voor elke kavel is een kavelpaspoort (brochure) opgesteld, waarin u informatie vindt over deze bebouwingsvoorschriften, de kavel, het beeldkwaliteit en de randvoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Vraag dan nu het kavelpaspoort aan! Binnenkort ontvangt u per e-mail informatie over de inschrijfprocedure en het verkoopproces.
Mocht u nog vragen hebben over een specifieke kavel en bijbehorend kavelpaspoort, dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Foto Impressie

Hoewel Nagtegael een nieuwbouwwijk is, is er al volop volwassen groen aanwezig en is er veel aandacht besteed aan thema’s als materiaalgebruik, erfafscheidingen en straatverlichting. Door dit oog voor detail en de hoogwaardige afwerking ademt de wijk een hoge woon- en leefkwaliteit uit. Een fantastische plek om te wonen.