Voortgang in Nagtegael – woonrijp maken van fase 3B.

Hierbij informeren wij u graag over de voortgang in Nagtegael. De werkzaamheden voor het woonrijp maken van de openbare ruimte van een aantal deelgebieden in fase 3 zijn in volle gang en er worden nog volop woningen gebouwd.

KWS is op dit moment bezig met het woonrijp maken van fase 3B. Hierbij komen bestratingstenen vrij en moet grond tijdelijk worden opgeslagen. Wij hebben met de gemeente overlegd dat de locatie Zuidtip/ Wedebrink wordt ingericht als een tijdelijk depot. Veiligheid is voor ons een belangrijk thema en daarom wordt het depot afgezet met hekken. Voor de duidelijkheid: het betreffen hier dus géén bouwwerkzaamheden.

Voor nu bent u op de hoogte. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via info@nagtegael.com.

Een fijn paasweekend gewenst!

Foto Impressie

Hoewel Nagtegael een nieuwbouwwijk is, is er al volop volwassen groen aanwezig en is er veel aandacht besteed aan thema’s als materiaalgebruik, erfafscheidingen en straatverlichting. Door dit oog voor detail en de hoogwaardige afwerking ademt de wijk een hoge woon- en leefkwaliteit uit. Een fantastische plek om te wonen.