Voortgang Woonrijpwerkzaamheden

De woonrijpwerkzaamheden zijn in volle gang. Maandag 10 juli jl. zijn de opbreekwerkzaamheden van het asfalt in de Walstro tot aan de kruising met Biggekruid van start gegaan.

Tegelijkertijd wordt het straatwerk op de kruisingen van de Walstro met de Sleedoorn & Clematis verder aangebracht. Zolang er nog aan deze kruisingen gewerkt wordt, kan het verkeer gebruik blijven maken van de omleiding.

Eind augustus wordt er begonnen met het laatste deel (fase 6) van de woonrijpwerkzaamheden en verwacht wordt dat half september de werkzaamheden kunnen worden afgerond.

De werkzaamheden rondom de rotonde staan gepland van week 35 t/m week 37. Ten behoeve van de werkzaamheden bij de rotonde zal een tijdelijke omleiding worden ingesteld tussen het Linthorst Homankanaal en de noordelijke vijver, zie foto.

Fijne vakantie

We wensen u graag een fijne vakantie toe. Of u nu lekker thuisblijft, naar de kust gaat of naar de Côte of Costa? Wat uw plannen ook zijn, een lekker zonnige en gezellige zomer gewenst!

Voortgang Woonrijpwerkzaamheden

Foto Impressie

Hoewel Nagtegael een nieuwbouwwijk is, is er al volop volwassen groen aanwezig en is er veel aandacht besteed aan thema’s als materiaalgebruik, erfafscheidingen en straatverlichting. Door dit oog voor detail en de hoogwaardige afwerking ademt de wijk een hoge woon- en leefkwaliteit uit. Een fantastische plek om te wonen.